Ik ben opgegroeid op de hellingen van Mount Meru bij Arusha. Ik heb journalistiek gestudeerd, waar ik veel met cultuur in aanraking kom. Voor dat werk heb ik ook al vaak verslag moeten leggen over de nationale parken en toerisme. Ik ken het land dus goed.

Met onze familie zijn we sinds 2010 ons eigen safari bedrijf gestart met onze eigen safari-jeeps. We hebben een aantal safari gidsen in de familie, maar bijvoorbeeld ook een secretaresse met achtergrond in hospitality management. Voor ons staan natuurbescherming en eerlijke bedrijfsvoering voorop.

Tanzania is niet goedkoop, zeker niet als je een professioneel georganiseerde safari wilt doen. Toch hoor ik steeds hoe geweldig het is, die enorme verscheidenheid aan wild. En dan die prachtige luchten boven de eindeloze Oost-Afrikaanse vlakten, zoals de Serengeti…

Onze oprichter, als Meru opgegroeid op de lagere hellingen van deze berg, heeft jarenlang ervaring als gecertificeerd safarigids. Ook nu begeleidt hij veel safari’s nog zelf. Door zijn contacten met de verschillende bevolkingsgroepen, onze specialiteit, krijg je een inkijkje in de manier van leven in dit deel van Tanzania.

We organiseren met plezier een geweldige safari waar je nog lang aan terug denkt.

Martha

Meet the locals, share the world

Hello,

Jambo,

Karibu, welkom! Ik ben Martha. Met onze familie, bestaande uit onder andere ervaren safari gidsen opgegroeid op de hellingen van Mount Meru, hebben we sinds 2010 een kleinschalig safaribedrijf.
Via onze lokale contacten maak je kennis met volkeren als Maasai, Hadzabe, Wameru en Wachagga. Met veel plezier organiseren we een echte top-safari voor je, individueel en heel persoonlijk.

Tot ziens in Tanzania,

Martha

Compact

Tanzania rondreis safari & strand

17 dagen €2090,-
 • Witte stranden Zanzibar
 • Selous all day gamedrives
 • Walking en boot safari’s
 • Inclusief lokale vluchten
bekijk en pas aan

Meest geboekt

Tanzania rondreis leukste

16 dagen €2625,-
 • Ideale Tanzania safari
 • Kleinschalige (tented) lodges
 • 4WD, wandelen en fietsen
 • Inclusief vlucht Zanzibar
bekijk en pas aan

Met je gezin

Tanzania rondreis familie

16 dagen €2565,-
 • Privé big-5 safari door de parken
 • Tented lodges en boetiek hotels
 • Lokale dorpjes, fietsen & te voet
 • Inclusief lokale vlucht
bekijk en pas aan

Weet je het zelf al? Je eigen Tanzania rondreis samengesteld?
Bijzondere wensen of van de gebaande paden af?

stuur Martha een email

Kleinschalig

20 augustus 2018, Frank en Ilse

Onze gids Ben hielp ons met alles, onze toch al hoge verwachtingen werden overtroffen. De dagen in de parken waren super goed gepland, nooit gedacht dat we zoveel konden zien. Geen spijt van de keuze van deze kleinschalige organisatie.

Local kan écht

30 juli 2018, Maaike en Jorien

Op veel safari’s zie je alleen dieren maar wij wilden ook het Tanzaniaanse leven meemaken. Nou, dat is gelukt: we fietsten door Masai dorpjes en bezochten lokale markten. Echt: slapen in sfeervolle tented camps is zoveel leuker dan in massale lodges.