Op zoek naar een Marokko rondreis op maat?

Waarin de leukste highlights verwerkt zijn, zoals de mysterieuze charme van Marrakesh ontdekken en Dades, dé dadelvallei van Marokko aanschouwen. Ontdek de gastvrijheid van de locals en proef de Sahara per 4WD. Deze highlights staan verwerkt in de Marokko top 5 to do's en toegevoegd aan onze voorbeeld rondreizen Marokko.

Onze Marokko reisspecialist Abdellatif, je Local hero, helpt je met het samenstellen van je reis. Hij geeft zijn insider tips voor bijzondere plekjes en lokale restaurants die je reis compleet maken.

Hij snapt dat je wilt meemaken hoe anderen leven maar ook wilt genieten van de natuur. Hij regelt je eigen huurauto en accommodaties.

Zoals onze klant Saskia ons mailde: ‘’Superleuk dat ik direct kon mailen met Abdellatif. Ik werd er helemaal blij van en kreeg direct gevoel dat mijn vakantie begonnen was nog voordat ik zelf op reis ging”. 

Start met je Marokko reisplannen en mail Abdellatif, je Local hero.

Meet the locals, share the world

Hello,

Hello, my name is Abdellatif, I was born and raised in the beautiful city of Essaouira. After my studies, I decided to explore more of my country by travelling around and exploring all the attractions and hidden sights of Morocco which enrich my knowledge and skills.

I can describe myself as: friendly, open, honest and sporty I also enjoy everything connected to travel because we all love to see new places, experience new cultures, natures and landscapes of new destinations.

Abdellatif

Budget

Marokko rondreis betaalbaar

9 dagen €395,-
 • Compacte, flexibele autoreis
 • Slim gekozen hotels en riads
 • Een nachtje in de woestijn
 • Stadssafari’s met privé gids
bekijk en pas aan

Meest geboekt

Marokko rondreis de leukste

16 dagen €855,-
 • Uitgekiende Marokko rondreis
 • Combineer trein, bus & huurauto
 • De leukste riads, woestijnbivak
 • Strand bij Essaouira en Agadir
bekijk en pas aan

Met je gezin

Marokko rondreis familie avontuur

8 dagen €399,-
 • Relaxte, slim gekozen autoroute
 • Sfeervolle Riadhotels met zwembad
 • Spannende woestijn overnachting
 • Strandverlenging in Essaouira
bekijk en pas aan

Of weet je al hoe je reis eruit komt te zien? Bijzondere wensen, van de gebaande paden af?

Ontvang een voorstel op maat

Leuker dan alleen Marrakesh

2 september 2019, Sanne en André, Bovenkarspel

Van de zomer een rondreis door Marokko gemaakt. Van te voren wel getwijfeld: te warm? vermoeiend? Kun je wel echt uitrusten? Maar het was geweldig: al die geuren en kleuren in de kashbahs, de onafzienbare maar toch niet saaie woestijn en het strand van Agadir.

Onze Dacia huurauto (Dusty Dik gedoopt) liet ons nergens in de steek. In de steden kun je beter een taxi nemen.

Woestijnbivak met kamelen

3 mei 2019, familie van Haasteren, Enschede

Nooit zoveel beleefd als in dit weekje herfstvakantie. Marrakesh was voor ons echt al een avontuur op zich, maar het woestijnbivak maakte op onze kinderen toch wel de meeste indruk, ze raakten er niet over uitgepraat.

Jammer dat we niet langer hadden, Essaouira moesten we dus laten schieten. Maar we komen zeker eens terug. Complimenten voor Abdellatif, top geregeld!