ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Op zoek naar een Borneo rondreis op maat?

Waarin de leukste highlights verwerkt zijn, zoals een backstreet fietstour door Kuching en een jungle trek door Danum Valley. Ontmoet de Iban in hun 'longhouses' en geniet van de witte stranden van het eco-resort op Lankayan. Deze highlights staan verwerkt in de Borneo top 5 to do's en toegevoegd aan onze voorbeeld rondreizen Borneo.

Onze Borneo reisspecialist Herman, je local Hero, helpt je met het samenstellen van je reis. Hij geeft zijn insider tips voor bijzondere plekjes en lokale restaurants die je reis compleet maken.

Hij snapt dat je wilt meemaken hoe anderen leven maar ook wilt genieten van de natuur. Hij regelt je longhouse cultural homestay en laat je genieten op heerlijke tropische stranden.

Zoals onze klant Saskia ons mailde: ‘’Superleuk dat ik direct kon mailen met Herman. Ik werd er helemaal blij van en kreeg direct gevoel dat mijn vakantie begonnen was nog voordat ik zelf op reis ging”. 

Start met je Borneo reisplannen en mail Herman, je local Hero.

Meet the locals, share the world

Hello,

My name is Herman, I am born and brought up in a small village of Ayer Tawar. I moved to the big city of Kuala Lumpur, after Graduating in Public Management 20 years ago.

Luck was on my side, when I immediately found the most interesting job - organising nature, sports, & adventure  travel arrangements for travellers around the world. I’ll do my best for you, and try to meet your specific requirements. 

My favorite spot in Borneo? Tanjung Datu, a small National Park in East Sarawak. Here you can enjoy the beach, make jungle walks and spot monkeys, birds and other wildlife.

Look forward to hearing from you!

Herman

Budget

Borneo rondreis betaalbaar

16 dagen €1230,-
 • Regenwoud én tropisch strand
 • Longhouse cultural homestay
 • Jungletrek, kajakken en fietsen
 • Aftoppen in spa resort hotel
bekijk deze voorbeeldreis

Meest geboekt

Borneo rondreis de leukste

20 dagen €2095,-
 • Complete Borneo rondreis
 • Longhouse cultural homestay
 • Veel sportieve activiteiten
 • Tropisch strand op Lankayan
bekijk deze voorbeeldreis

Rough it

Borneo reis jungle adventure

18 dagen €1469,-
 • Borneo voor insiders
 • Mount Kinabalu camping
 • Batu National Park Brunei
 • Relaxt strand bij Damai
bekijk deze voorbeeldreis

Of weet je al hoe je reis eruit komt te zien? Bijzondere wensen, van de gebaande paden af?

Ontvang een voorstel op maat

Long house

12 februari 2020, familie van der Veer

Een verblijf in een long house vonden we tevoren toch een beetje spannend. Maar het bleek fantastisch: onze jongens hadden direct contact met de bewoners. Thuis horen we nog vaak hoe geweldig het was om te jagen met pijl, boog en blaaspijp.

Alles geregeld

20 december 2019, Jan en Maarten

Wij gingen altijd op de bonnefooi behalve nu. Gelukkig maar want het was fijn dat alles geregeld was. Geen tijdverlies, Herman snapte precies die dingen die we ook doen als we het zelf organiseren. En zijn tip waar bij te komen aan het strand was spot-on.