Op zoek naar een Thailand rondreis op maat?

Waarin de leukste highlights verwerkt zijn, zoals op de fiets door Bangkok, streetfood safari en raften over de rivier. Of ontspannen op een tropisch eiland. Die highlights zijn allemaal verwerkt in onze Thailand top 5 to do's en toegevoegd aan onze voorbeeld rondreizen Thailand.  

Onze Thailand reisspecialist Henk, je Local hero, helpt je met het samenstellen van je reis. Hij geeft zijn insider tips voor bijzondere plekjes en lokale restaurants die je reis compleet maken.  

Hij snapt dat je wilt meemaken hoe anderen leven maar ook wilt genieten van de natuur. Hij regelt kleinschalige hotels buiten de drukte. Of een comfortabel hotel op een tropisch eiland aan het einde van je reis.   

Zoals onze klant Saskia ons mailde: ‘’Superleuk dat ik direct kon mailen met Henk. Ik werd er helemaal blij van en kreeg direct gevoel dat mijn vakantie begonnen was nog voordat ik zelf op reis ging”. 

Start met je Thailand reisplannen en mail Thailand specialist Henk, je Local hero.

Meet the locals, share the world

Hello,

Wat leuk dat je Thailand op het oog hebt als vakantie bestemming. Ik woon en werk er al 18 jaar dus ik mag mijzelf wel een local Hero noemen, oftewel ervaren Thailand specialist.

Ik heb mijn eigen reisorganisatie opgezet en de afgelopen jaren al veel reizigers enthousiast gemaakt. Relaxte mensen, heerlijk eten, altijd genoeg te doen en inderdaad paradijselijke eilandjes, ik kan er nog steeds van genieten.

Henk

Budget

Thailand rondreis betaalbaar

21 dagen €1035,-
 • Vooral reizen per trein en lijnbus
 • Lokale hotels; transfers doe je zelf
 • Fiets & kajak langs tempels / jungle
 • Strand Ko Samui én Ko Tao
bekijk deze voorbeeldreis

Meest geboekt

Thailand rondreis de leukste

20 dagen €1575,-
 • Inclusief transfers en lokale vlucht
 • Hotels, vaak met zwembad
 • Trekking en raften bij bergvolkeren
 • Strand op Samui & zeiltocht
bekijk deze voorbeeldreis

Met je gezin

Familiereis Thailand met kinderen

15 dagen €1275,-
 • Met vervoer, vlucht en excursies
 • Actief met je kinderen
 • Thailand in 2 weken echt compleet
 • Stranden van Samui / Ang Thong
bekijk deze voorbeeldreis

Of weet je al hoe je reis eruit komt te zien? Bijzondere wensen, van de gebaande paden af?

Ontvang een voorstel op maat

Lokale gids

8 september 2019, Lamber en Diny Aarts

Onze gids was erg zorgzaam, dat bedoelde hij goed, maar voor ons soms te! En dat is moeilijk om daar iets van te zeggen. Volgende keer zou ik per dag overleggen hoe de dag eruit gaat zien qua reizen en tijd om dingen te bezichtigen. Verder is onze reis prima geweest, mooie , boeiende excursies en activiteiten.

Aansluitingen

13 augustus 2019, Eveliene Dammes

Alles klopte tijdens de reis, het was ook fijn dat Henk tips gaf over bijvoorbeeld hoe lang de taxi zou duren naar  het treinstation of het vliegveld. Alleen 1x de aansluiting met de slaaptrein op de binnenlandse vlucht lukte op de valreep. Maar daar kon Henk niks aan doen. We zijn dus zeer tevreden en ik zou andere mensen jullie zeker aanraden.