Hola, mucho gusto! Aangenaam kennis te maken. Ik ben Veronique, je Local Hero in Mexico!

Tijdens mijn toerisme studie liep ik stage in Playa del Carmen. Het “relaxte” leven en werken met zoveel verschillende culturen deed me besluiten hier te gaan wonen. Na 8 jaar in de hotellerie trouwde ik In 2011 met een Mexicaan (aan de azuurblauwe zee!) Sinds de geboorte van mijn zoontje in 2012 zijn mijn ouders en zus mij gevolgd en ook naar Mexico geëmigreerd. Sindsdien genieten we van het heerlijk “samen zijn” en werk ik bij een lokale reisorganisatie.

De koloniale steden Oaxaca, Puebla en Merida zijn mijn favorieten. Het “magische” dorpje Bacalar met zijn turkooizen lagune  (de ideale combi van natuur, rust en vredige stilte) is mijn favoriete plek om te relaxen. Palenque en Calakmul vind ik zelf de mooiste, indrukwekkendste ruïnes.

De Mexicaanse keuken is uniek in de wereld en elke regio heeft eigen specialiteiten. Mijn favoriete eten zijn de lekkere burrito´s of fajitas van kip of bief met een heerlijke guacamole erbij.

Hopelijk kan ik iets van mijn liefde voor dit fantastische land aan je overbrengen en ervoor zorgen dat je na afloop van je reis net zo enthousiast bent over Mexico zoals ik dat ben.  Hasta pronto!

Veronique

Meet the locals, share the world

Hello,

mucho gusto! Ik ben Veronique, 14 jaar geleden geëmigreerd naar Mexico.  Hier voelt elke vrije dag als “vakantie” en die heb ik al die jaren optimaal benut om het land te leren kennen.

Ik vind het geweldig om mijn ervaringen te delen. Omdat ik Nederlandse ben heb ik een goed beeld waar Nederlanders naar op zoek zijn en kan ik je goed helpen bij het samenstellen van je Mexico rondreis.

Hasta pronto (tot gauw)! Veronique

Veronique

Budget

Mexico rondreis betaalbaar

15 dagen €655,-
 • Yucatán voordelig per lijnbus
 • Slimme route, goede hotels
 • Zo local als je het zelf wilt
 • De brede stranden van Playa
bekijk en pas aan

Meest geboekt

Mexico rondreis de leukste

20 dagen €1035,-
 • Yucatán selfdrive per huurauto
 • Flexibele route, veel mogelijkheden
 • Inclusief Chiapas en San Cristóbal
 • Fijne hotels, vaak zwembad
bekijk en pas aan

Met je gezin

Mexico rondreis familie avontuur

15 dagen €679,-
 • Reizen per eigen huurauto
 • Rustig tempo, korte afstanden
 • Comfortabele resorthotels
 • Zon & zee, ruïnes & jungle
bekijk en pas aan

Weet je het zelf al? Je eigen Mexico rondreis samengesteld?
Bijzondere wensen of van de gebaande paden af?

stuur Veronique een email

Geweldig strand

2 augustus 2018, Familie van Eerden

We twijfelden tussen Playa, Tulum en Holbox maar hebben uiteindelijk gekozen voor jullie luxe Maroma resort. We hoefden nergens meer heen na de autoreis en hebben ons heerlijk laten pamperen. Echt genieten, lekker eten en geweldig strand.

Maya tempels en strand

12 juni 2018, Pim uit Veenendaal

Prachtige reis door Mexico gehad. Van koloniale steden en maya tempels tot fijne stranden als afsluiter. Alles was erg goed geregeld en het contact met de lokale reisspecialist verliep heel fijn. Altijd snel en goed antwoord. Ze is echt lokale reisspecialist en kent alles ter plaatse. Al met al top!