ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Bestemmingen

Populaire tags

Podcast IJsland, eten en ruige natuur

5 juli 2021
IJsland podcast

Luister naar de podcast over IJsland. Over een ontdekkingsreis door het ruige vulkanische landschap van dit unieke eiland.

Van wandelen door het gemoedelijke Reykjavik, walvis spotten op de wilde zee tot toeren langs stomende geisers en het bijzondere IJslandse eten. Wil jij ook een avontuurlijk rondje IJsland maken? 

lees meer

5 redenen om naar IJsland te gaan

Naomi 22 april 2021
IJsland Reistips

IJsland is een land dat steeds populairder wordt, maar waarom? Het komt niet alleen door de vriendelijke bevolking of het opspattende lava na een vulkaanuitbarsting. IJsland heeft jou als reiziger veel te bieden. Zo is er naast de unieke en afwisselende natuur ook bijzonder wildlife om te spotten en kun je van je reis een echt selfdrive avontuur maken.

Wat maakt IJsland nou zo’n unieke vakantiebestemming? Welke plekken raden wij je aan te bezoeken tijdens je rondreis door IJsland? Als je er bent geweest, dan weet je misschien ook hoe je ze uit moet spreken. In dit blog geven wij 5 redenen om het avontuur in IJsland aan te gaan.

lees meer

Selfdrive door het vulkanische IJsland

Naomi 23 februari 2021
IJsland Reistips

Watervallen, geisers, fjorden, heetwaterbronnen en gletsjers in IJsland vind je het allemaal. Zou jij deze bijzondere natuurverschijnselen wel eens van dichtbij willen bewonderen? Wij kunnen je het zeker aanraden, maak ook een avontuurlijke selfdrive rondreis door IJsland.

In dit blog vertellen wij je waarom een selfdrive avontuur in IJsland een must do is.

lees meer

Het andere IJsland ontdekken

Wilkin 14 juli 2020
IJsland Reistips, Beste reistijd

Wilkin: 'Handige reistips nodig voor je tripje naar IJsland? Hierbij mijn tips. IJsland is één van mijn favoriete bestemmingen en het verrast me elke keer als ik er ben. IJsland is de laatste jaren een populaire bestemming geworden en terecht: prachtige natuur en eigenlijk één groot avontuur voor jong en oud!' 

lees meer