Vietnam: weer veilig op reis

Julia 27 september 2021 Vietnam Reistips

Fietsen tussen de rijstvelden, relaxen op één van de tropische eilanden en verblijven in kleinschalige accommodaties in de uitbundige natuur.

Tijdens je rondreis door Vietnam kun je het allemaal beleven. En misschien wel meer dan ooit zijn we er aan toe, na een jaar van weinig reismogelijkheden. 

24/7 ondersteuning ter plaatse

Local Hero Linh, jouw Vietnam reisspecialist, staat 24/7 voor je klaar en zorgt ervoor dat je goed geïnformeerd op reis gaat. Voorafgaand maar ook tijdens je reis houdt Linh je op de hoogte van de laatste updates en dan geldende maatregelen. Dat is reizen met een rustig gevoel.

Off the beaten track

Vietnam is 8x groter dan Nederland en je ontsnapt gemakkelijk van de massa. Lekker de rust zoeken met natuur en ruimte om je heen. In het uitgestrekte Vietnam ga je makkelijk van de gebaande paden: verdwaal tussen de groene plantages in de rijstvalleien in het binnenland. Je reist kleinschalig en overnacht in comfortabele guesthouses en homestays.

Op reis naar Vietnam?

Ben jij al klaar om je reis te plannen? Neem dan contact op met local Hero Linh, onze Vietnam reisexpert, en hij kijkt graag met je mee naar jouw ideale rondreis. Of laat je inspireren door een van onze voorbeeld rondreizen Vietnam.

Terug naar overzicht