Thailand: weer veilig op reis

Julia 6 oktober 2021 Thailand Reistips

Een rondreis Thailand staat bij velen op de bucketlist. Ook niet gek, want in Thailand kun je het ultieme vakantie gevoel beleven. Van fietsen door de kleine straatjes in Bangkok tot het relaxen onder de kokospalmen van Koh Samui. Met je snorkel het water inspringen om de kleurrijke onderwaterwereld te ontdekken. Zo kunnen we nog wel even doorgaan maar dit is Thailand op z’n best.

En misschien wel meer dan ooit zijn we er aan toe, na een jaar van weinig reismogelijkheden. 

24/7 ondersteuning ter plaatse

Local Hero Henk is jouw reisexpert in Thailand. Hij helpt je bij het plannen en maakt je gehele reis op maat. Henk is ruim 20 jaar geleden naar Thailand verhuisd en kent het land inmiddels door en door. Je hoort zijn leukste en meest bijzondere insider tips. Zo ga je van de gebaande paden en kom je op plekken waar je anders niet snel zou komen.

Henk staat 24/7 voor je klaar tijdens je reis en kan je van tevoren goed vertellen wat je kunt verwachten tijdens een rondreis door Thailand. Zo weet je vooraf alles over de dan geldende maatregelen en kun je tijdens de reis altijd bij hem terecht.

Off the beaten track

Thailand is ongeveer 12x zo groot dan Nederland. Je reist tijdens je reis in transfers die vooraf voor je zijn geregeld. Voor wie wilt kunnen de transfers ook privé, zodat je op pad bent in je eigen veilige bubbel. Je reist kleinschalig en trekt de natuur in. Een reis in het teken van rust, natuur en ruimte.

Op reis naar Thailand?

Wil jij ook je handdoek uitslaan op een hagelwit palmstrand terwijl lokale vissers op hun longtailboten de zee op varen? Zijn je smaakpapillen klaar om verwend te worden bij de streetfood kraampjes van Bangkok? Of ga je wildlife spotten tijdens een trekking door de dichtbegroeide jungle?

Nu je echt goed voorbereid bent voor je rondreis Thailand, kan het plannen beginnen. Stuur local Hero Henk een berichtje en begin samen met het ontwerpen van je rondreis Thailand of laat je inspireren door een van onze voorbeeld rondreizen Thailand.

Terug naar overzicht