Podcast Suriname: het lokale eten

12 juli 2021 Suriname Reistips, podcast

Luister naar de podcast lokaal eten in Suriname. Over de meest geliefde keukens van Suriname en waar je deze kunt proeven.

Van slenteren over kleurrijke markten in Paramaribo, het bewonderen van de koloniale huizen in de binnenstad, tot fietsen langs voormalige plantages en drijven in een korjaal door de Surinaamse jungle. Wat je tijdens je rondreis Suriname ook doet, proeven van de lokale cuisine kan overal. En goed ook, want in Suriname gebruiken ze recepten en ingrediënten uit de wereldkeuken. Loopt het water je al in de mond?
 

Luister dan naar de podcast lokaal eten in Suriname van Heleen (Kapelka Travel), een blogger, foodliefhebber en wereldreizigster. Als je een paar jaar in Suriname woont, en fan bent van lekker eten, dan ga je natuurlijk veel uitproberen.

In haar podcast deelt Heleen haar persoonlijke ervaringen met de diverse keukens van Suriname en haar favoriete gerechten. Ook geeft ze vele, leuke tips van lokale eettentjes in Paramaribo en daarbuiten. Met routebeschrijving, zodat jij hier tijdens je rondreis kunt gaan plaatsnemen en natuurlijk kan gaan proeven.  

Weet jij een leuke podcast die niet in onze Local Hero Travel Podcast playlist mag ontbreken? Laat het ons weten :)

Terug naar overzicht