Ontdek Madagaskar met Kim & Mark

Thom 14 februari 2019 Madagaskar Reiservaring

Onze reizigers Kim & Mark zijn onlangs met ons naar het schitterende Madagaskar geweest. In dit filmpje nemen ze je mee naar al het moois wat zij tijdens hun eigen, gepersonaliseerde rondreis hebben gezien. Bekijk 'm nu en ontdek Madagaskar zoals je nog nooit eerder hebt gezien!

Madagaskar is misschien niet het eerste land wat in je opkomt bij 'vakantie in Afrika', maar het filmpje van Kim en Mark bewijst dat Madagaskar perfect is voor jou rondreis. Van een indrukwekkend regenwoud tot heerlijke, uitgestrekte witte stranden, Madagaskar is enorm divers. Op deze manier kan iedereen 'zijn eigen Madagaskar' vinden op het Afrikaanse eiland. Zie het land door de ogen van de locals en ontdek de unieke Malagassische natuur. Bomen die ondersteboven lijken te staan en de bekende maki's die alleen op Madagaskar in het wild te zien zijn, je vindt het allemaal tijdens je eigen rondreis op Madagaskar. Zoals Kim zei ''Een miljoen keer bedankt voor deze 'once-in-a-lifetime' ervaring'.

Op zoek naar je eigen Madagaskar rondreis op maat? Wil je zelf de lokale natuur zien en het land met haar locals ervaren? Laat onze Local Hero Jessica een reisvoorstel gebasseerd op jou wensen maken. Kijk voor meer informatie bij ons aanbod reizen naar Madagaskar; Madagaskar betaalbaar, de leukste rondreis Madagaskar en familieavontuur Madagaskar.

Terug naar overzicht