Namibië: weer veilig op reis

Julia 8 oktober 2021 Namibië Bijzonder overnachten, Reistips

Struisvogels spotten en een wedstrijdje doen wie het eerst een giraf ziet. Op safari in Etosha National Park en dwalen door de duinen van de Sossusvlei. Slaap in de daktent van je huurauto of kies voor kleinschalige lodges middenin de natuur. Het kan allemaal tijdens je avontuurlijke rondreis Namibië. 

En misschien wel meer dan ooit zijn we er aan toe, na een jaar van weinig reismogelijkheden. Namibië is een van de landen waar je weer veilig naar toe kunt. Maar hoe is het eigenlijk om daar nu te reizen?

Dit zeggen andere reizigers

Reizigers die je recent voorgingen kunnen je dat het beste vertellen natuurlijk. Ingrid is samen met haar gezelschap in augustus 18 dagen op reis geweest door Namibië. Dit is hun ervaring:

"Van corona maatregelen weinig last gehad. Van A tot Z een fantastische reis. De combinatie campsite/lodge was perfect. Het is prachtig om ’s avonds op je eigen braai vlees te bakken, de sterrenhemel te bekijken, alle geluiden uit de natuur om je heen te horen en dan ’s ochtends in je daktentje wakker te worden.’

24/7 ondersteuning ter plaatse

Je hebt altijd een vast contactpersoon, je Namibië reisspecialist er plaatse. Je local Hero Christine kent het land door en door. Met haar passie en kennis van Namibië stelt ze samen met jou als reiziger de ideale rondreis samen. Christine staat 24/7 voor je klaar en kan je van tevoren goed vertellen wat je kunt verwachten tijdens een rondreis door Namibië. Zo weet je vooraf alles over de dan geldende maatregelen en kun je tijdens de reis altijd bij haar terecht.

Off the beaten track

Namibië is ruim 20x keer groter dan Nederland en heeft amper 2,6 miljoen inwoners. Je reis staat dus echt volledig in het teken van rust, natuur en ruimte. Afstand houden is makkelijk. Je reist door Namibië in je eigen 4WD huurauto met daktent en je overnacht in kleinschalige guesthouses en lodges.

Op reis naar Namibië?

Zie jij een selfdrive met daktent wel zitten of heb je andere ideeën? Slaap je bijvoorbeeld liever in bijzonder gelegen lodges? Meer inspiratie kun je op doen via onze voorbeeld rondreizen Namibië. Of neem contact op met onze Namibië reisexpert, je local Hero Christine, en stel met haar je rondreis samen.

Terug naar overzicht