Local Hero Marion bezoekt de Maasai lodge

Lisanne 10 november 2020 Tanzania Meet the locals, Bijzonder overnachten

Onze local Hero’s houden ook van reizen. Ze trekken er dan ook regelmatig op uit in eigen land om de mooiste plekjes te ontdekken. Zo bezocht local Hero Marion in Tanzania de Masaai lodge met uitzicht op de Kilimanjaro. Maak kennis met de Maasai en kijk met haar mee.

Tijdens je rondreis Tanzania kun je een boma bezoeken, oftewel een Maasai dorp. De Maasai kennen een traditionele levenswijze met een eigen cultuur. Ze lopen in felgekleurde omslagdoeken en hebben grote kuddes vee, zoals geiten en koeien. De mannen werken op het land en verzorgen de dieren, de vrouwen zorgen voor alles in en rondom het huis. De huizen zijn gemaakt van hout en modder. Tijdens je verblijf in de Maasai lodge maak je kennis met hun manier van leven. Help mee op het land, kook met je gastvrouw een maaltijd of help met het maken van sieraden, een belangrijk onderdeel van de Maasai.

Meer weten?

Ook in de Maasai lodge slapen of heb je hulp nodig bij het samenstellen van je rondreis Tanzania? Local Hero Marion geeft je graag advies en stelt samen met jou de ideale maatwerk rondreis samen. Bekijk ook onze Tanzania voorbeeldreizen: Rondreis Tanzania safari & strand, rondreis Tanzania de leukste of familiereis Tanzania met kinderen.

Terug naar overzicht