ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

IJsland: weer veilig op reis

Julia 12 september 2021 IJsland Reistips

Een rondreis door IJsland, daar zijn genoeg redenen voor te bedenken. Met je eigen huurauto langs de Bjórsá rivier cruisen en stoppen bij een waterval in het nog onontdekte binnenland van IJsland. Na een avontuurlijke dag kom je bij in een geothermische warmwaterbron. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het ruige vulkaanlandschap, de kleurige bergen, mistige fjorden en opspuwende geisers.

En misschien wel meer dan ooit zijn we er aan toe, na een jaar van weinig reismogelijkheden. IJsland is een van de landen waar je weer veilig naar toe kunt. Maar hoe is het eigenlijk om daar nu te reizen?

24/7 ondersteuning ter plaatse

Je hebt altijd een vast contactpersoon, je local Hero Tamara. Hij komt zelf uit IJsland en staat 24/7 voor je klaar tijdens je reis. Tamara kan je van tevoren goed vertellen wat je kunt verwachten tijdens een rondreis door IJsland. Zo weet je vooraf alles over de dan geldende maatregelen en kun je tijdens de reis altijd bij hem terecht.

Off the beaten track

Rijd in je eigen 4WD door het binnenland, verblijf in een kleinschalige homestay en leer meer over de IJslandse cultuur op het platteland. IJsland is 3x zo groot dan Nederland en is het dunst bevolkte land van Europa. Het telt maar 366.425 inwoners dus afstand houden is makkelijk.

Op reis naar IJsland?

Zie jij jezelf al op avontuur gaan met een bezoek aan de Golden Circle, het bewonderen van het eindeloze, ruige landschap en slenteren door de straatjes van Reykjavík? Neem dan contact op met local Hero Tamara en maak samen je reis op maat. Of bekijk eens een van onze voorbeeld rondreizen IJsland.

Terug naar overzicht