Hallo,

Ik ben Karin, je local Hero voor de Zuidpool. Iets minder local dan gebruikelijk: uiteraard woon ik er niet, maar gewoon in Nederland. Ik werk voor Local Hero Travel en ben al jaren specialist voor Askja Reizen in Arnhem.

Ik ben opgegroeid op een boerderij in de Wieringermeer, vlakbij het IJsselmeer. Ik ben creatief en altijd druk, nu met het opknappen van een nieuw huis. Ik ben gek op zee en water, niet van de warmte.

Antarctica heeft mijn hart gestolen. Natuurlijk, het is echt ver, het is prijzig en inderdaad exclusief, maar wát een avontuur. De ruige 2 daagse Drake Passage, van Ushuaia naar Antarctica en dan, als je opeens land ziet, ik weet nog hoe het voelde, geweldig, je bent er!

Veel expeditie schepen ken ik persoonlijk, net als hoe het er aan boord toe gaat. Zo is het eten aan boord verrassend goed en met veel keus. Wist je dat er op een reis ook zonder al te veel Engelse ontbijten zomaar 1800 eieren doorgaan?

Ook mijn directe contacten met de eigenaren van de  rederijen die varen op Antarctica komen van pas. Bij slechte weersomstandigheden (ja dat kan ook) moet je nog wel eens snel een alternatieve deal voor je reizigers maken.

Flexibel zijn én het allemaal goed regelen, daar wordt ik blij van. Want inderdaad, het is geen gewone reis, het is een expeditie.
Welkom aan boord!
Karin

Meet the locals, share the world

Hello,

Ik ben Karin, je Local Hero voor Antarctica.

Poolreizen zijn mijn grote hobby. Vanuit Ushuaia in Zuid Argentinië of vanuit Punta Arenas in Chili reis je naar het witte continent.

Antarctica doe je per expeditie schip, ervoor of erna kun je de hiernaast beschreven trips toevoegen.

Last minute? Regelmatig krijg ik aanbiedingen voor de laatste plaatsen. Een krap budget maar flexibel? Laat het me weten en je kunt voordelig weg.

Karin

Budget

Antarctica rondreis betaalbaar

12 dagen €4550,-
 • Complete cruise vanuit Argentinië
 • Walvissen spotten
 • Land excursies per zodiac
 • Een once-in-a-lifetime trip
bekijk en pas aan

Meest geboekt

Antarctica rondreis de leukste

12 dagen €6850,-
 • Vanuit Argentinië met de Ortelius
 • Diverse excursies per zodiac
 • Dag extra op South Shetland
 • Comfortabele 2 persoons hut
bekijk en pas aan

Kort & krachtig

Antarctica rondreis niet te missen

8 dagen €9990,-
 • Fly in cruise vanuit Zuid-Chili
 • Alle Zuidpool highlights
 • Land excursies per zodiac
 • Evt. verlengen Chileens Patagonië
bekijk en pas aan

Weet je het zelf al? Je eigen Antarctica rondreis samengesteld?
Bijzondere wensen of van de gebaande paden af?

stuur Karin een email

Droom is uitgekomen

15 september 2018, Remco & Maaike, Sittard

Liever op reis dan een nieuwe bank of auto zeggen we altijd tegen elkaar. Ja, je moet er wat voor over hebben maar als je echt wilt, dan kan het. Wat een indruk- wekkend landschap wat een enorme leegte. Onze droom is uitgekomen.

Bevoorrecht

29 januari 2018, Heleen en Ron, Groningen

Nooit zo bij stilgestaan hoe bijzonder onze planeet eigenlijk is als op Antarctica. We voelen ons bevoorrecht dat we het nu met eigen ogen gezien hebben. Ook veel vrienden gemaakt, zoveel enthousiaste gelijkgestemden aan boord.