ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Op zoek naar een Albanië rondreis op maat?

Bezoek met je eigen huurauto de leukste highlights van het land en ontdek de verborgen parels. Geen standaard strandvakantie, maar wel een bijzonder (gezins)avontuur.

Sfeervolle, authentieke steden en oude opgravingen gaan hand in hand gaan met sportieve activiteiten in het ruige achterland. En wie daarna wilt uitrusten aan het strand en het blauwe water van de Middellandse Zee komt helemaal aan zijn trekken. 

Onze Albanië reisspecialist Jorik, je local Hero, helpt je met het samenstellen van je reis. Hij geeft zijn insider tips voor de mooiste plekjes en lokale restaurants die je reis compleet maken. Hij snapt dat je wilt meemaken hoe anderen leven, maar ook wilt genieten van de natuur en lekker wilt relaxen. Hij regelt je huurauto, de lokale guesthouses in de stijl van het land en alle excursies. Zo kom je tot rust tussen de wijnvelden of vaar je met je raft tussen de rotswanden van de Osumi kloof.

Zoals onze klant Saskia ons mailde: ‘’Superleuk dat ik direct kon mailen met Jorik. Ik werd er helemaal blij van en kreeg direct gevoel dat mijn vakantie begonnen was nog voordat ik zelf op reis ging”. 

Start met je Albanië reisplannen en mail Jorik, je local Hero.

Meet the locals, share the world

Hello,

Hallo, mijn naam is Jorik en ik woon met mijn gezin in Tirana.

Na het afronden van internationale toerisme studie, en een jaar werken in Praag, was ik toe aan een avontuur. Het werd Albanië, en nu bijna 10 jaar verder woon ik hier nog steeds samen met mijn vrouw en dochter.

Albanië is echt een prachtig en divers land, dat ik graag samen met mijn gezin 1 à 2 keer per maand ontdek. Van de prachtige bergen, tot het strand aan de Ionische Zee of lekker genieten langs de boulevard aan het meer van Ohrid. Het is maar net waar we zin in hebben!

Ik ben gek op heerlijk eten, en dat kan je hier goed: de verse vis uit de zee, een lam aan het spit en de heerlijke gerechten die je met de hele tafel deelt. Je smaakpapillen worden verwend.

Kom je ook naar Albanië? Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in dit prachtige land!

Jorik

Met je gezin

Familiereis Albanië met kinderen

15 dagen €810,-
  • Geheel verzorgde selfdrive
  • Veel sportieve activiteiten
  • Relaxen aan meer en strand
  • Jullie zijn er écht welkom
bekijk deze voorbeeldreis

Of weet je al hoe je reis eruit komt te zien? Bijzondere wensen, van de gebaande paden af?

Ontvang een voorstel op maat