Ook reisplannen?

Na ruim een jaar van weinig reismogelijkheden door de corona pandemie, ziet het er naar uit dat we weer met een gerust hart op reis kunnen. 

Reisadviezen kleuren weer steeds vaker geel en groen, het vaccinatieproces komt wereldwijd op gang en lokaal is er veel inzet om veilig reizen mogelijk te maken.

Onze local Hero’s ontvangen inmiddels weer volop reisaanvragen voor eind 2021 en 2022.

Reizen eind 2021 en 2022

Dat is net wat anders dan we gewend waren. We zien dat reizigers kiezen voor bestemmingen waar je rust, natuur en ruimte vindt.

Niet gek, want wie door de vrije natuur reist kan makkelijk(er) afstand houden. Zeker als je met je eigen huurauto op pad gaat. Reizen weg van de massa en overnachten in kleinschalige guesthouses en B&B's.

Op veel bestemmingen gelden nu nog lokale regels, zoals het tonen van een negatieve PCR test, een vaccinatiebewijs, of het dragen van een mondkapje om jezelf en de mensen om je heen te beschermen.

De verwachting is dat veel lokale coronaregels zullen verdwijnen eind 2021 en in 2022. Oftewel, minder reisbeperkingen en meer vakantieplezier.

Goed om te weten: je local Hero woont ter plaatse en kent alle lokale maatregelen. Mocht er dus toch nog iets zijn om rekening mee te houden, dan informeert hij of zij je vooraf. Zo reis je goed geïnformeerd en zonder zorgen.

Eenmaal op reis is het fijn om te weten dat je 24/7 bij je local Hero terecht kunt. Zelfs voor last-minute aanpassingen onderweg. Dit zorgt voor maximale zekerheid en flexibiliteit.

Op tijd boeken is slim

Je denkt misschien eind 2021 of 2022, daar zijn we nog lang niet. Dat begrijpen we, bedenk wel dat veel mensen hun reis uit 2020 soms tot wel twee keer toe hebben omgeboekt. Voor eind 2021 en in 2022 staan daardoor al veel reizen vast. De kleinschalige slaapplekken, huurauto’s en excursies raken daardoor sneller volgeboekt.

Daarbij komt dat we met z'n allen niet kunnen wachten om weer te reizen. Zorg dus dat je er snel bij bent en wacht niet te lang met het vastleggen van je reis voor eind 2021 of 2022.

Voorpret voor jou & je local Hero

Extra leuk: de lange vakantievoorpret na al die corona perikelen. Je hebt alle tijd om je voor te bereiden en wat is er nou fijner dan eindelijk weer een (verre) reis in het vooruitzicht te hebben.

Dat vindt ook je local Hero, die niets liever doet dan weer voor jou aan de slag gaan met een mooie reis. Jouw reis geeft hen weer toekomstperspectief, zorgt voor lokale inkomsten en het leukste: ontmoetingen met jou als reiziger. 

Zekerheid & flexibiliteit

Wel zo fijn: bij Local Hero Travel boek je altijd op zeker. We reserveren je reis met een garantie tot uitstellen of omboeken als dat onverhoopt nodig is. We denken graag met je mee en stemmen altijd persoonlijk met je af wat de beste oplossing is voor jouw reis.

Geldt er op je bestemming een maand voor vertrek een negatief reisadvies, dan sturen we je sowieso niet op pad. Je ontvangt dan je (aan)betaling retour of we verplaatsen de reis in overleg met jou naar een later moment. Veiligheid en gezondheid staan altijd voorop.

Reis je met Local Hero Travel, dan..

  • ..reis je individueel en weg van de massa
  • ..slaap je in kleinschalige hotels en guesthouses
  • ..krijg je 24/7 assistentie van je ervaren local Hero ter plaatse
  • ..boek je met flexibele reisvoorwaarden
  • ..boek je met financiële garanties via ANVR, SGR en calamiteitenfonds
  • ..heb je snel persoonlijk contact met je local Hero en het team in Nederland

Benieuwd of jouw reisbestemming al een groen of geel reisadvies heeft? Het actuele reisadvies van de Nederlandse overheid op jouw bestemming lees je op Nederlandwereldwijd.nl

Meer weten? Bel gerust ons kantoor in Arnhem, of neem rechtstreeks contact op met de local Hero van je bestemming.