Ook reisplannen?

Sta je net als wij te trappelen om weer op reis te gaan?

Na een voorzichtige start krijgen wij alweer veel aanvragen voor 2021 / 2022 en adviseren onze local Hero's reizigers over de verschillende bestemmingen. Vanwege meer nuance in reisadviezen, nieuwe sneltesten en hoopgevende geluiden over vaccins, verwachten we dat er in de loop van 2021 weer veel mogelijk is. 

Flexibele reisvoorwaarden

Boek je tussen 19 oktober 2020 en 30 juni 2021 een nieuwe reis met vertrek in 2021, dan vragen wij géén aanbetaling én mag je je reis tot 30 dagen voor vertrek zonder reden en ongeacht het reisadvies kosteloos annuleren*. 

  • Deze flexibele voorwaarden gelden voor nieuwe reizen die worden geboekt tussen 19 oktober 2020 en 30 juni 2021;
  • De vertrekdatum van de reis ligt tussen 1 maart 2021 en 31 december 2021;
  • Heeft je bestemming een code rood of oranje reisadvies, dan kun je zelfs tot 14 dagen voor vertrek je reis kosteloos annuleren;
  • Geen aanbetaling nodig. 

Bij Local Hero Travel boek je dus op zeker: reserveren met een garantie tot uitstellen of omboeken als dat onverhoopt nodig is. Toch annuleren? Je hoeft de reis niet aan te betalen en kunt tot 30 dagen voor vertrek zonder reden je reis annuleren. 

* We willen graag volledig zijn: voor binnenlandse vluchten, een aantal accommodaties in onder andere Alaska, Namibië en Tanzania, cruises naar Antarctica, Galapagos en Spitsbergen en enkele excursies in Borneo en Peru, gelden afwijkende voorwaarden en is annuleren niet kosteloos. Je local Hero informeert je hierover in de offerte.

Boek je je reis liever om naar een later moment? Dat regelen we graag voor je. We doen ons best je reissom te behouden. Kies je voor een ander (duurder) seizoen houd dan rekening met meerkosten. Geldt er op je bestemming een maand voor vertrek een negatief reisadvies, dan sturen we je sowieso niet op pad. Veiligheid en gezondheid staan altijd voorop.

Reizen in 2021

Reizen in 2021 is net wat anders dan we gewend waren. Wij zien dat meer reizigers nu kiezen voor bestemmingen waar je rust, natuur en ruimte vindt. Niet gek, want wie door de vrije natuur reist kan makkelijk(er) afstand houden. Zeker als je met je eigen huurauto op pad gaat. We slapen graag in kleinschalige accommodaties, weg van de massa. 

Op iedere bestemming gelden eigen lokale regels, zoals bijvoorbeeld het tonen van een negatieve PCR test of het dragen van een mondkapjes om jezelf en de mensen om je heen te beschermen. Je local Hero woont ter plaatse en kent de lokale maatregelen. Hij of zij informeert je hier vooraf over, zodat je zonder zorgen op reis gaat.

Eenmaal op reis is het fijn om te weten dat je local Hero ter plaatse is en je 24/7 bij hem of haar terecht kunt. Zelfs voor last-minute aanpassingen onderweg. Dit zorgt voor maximale zekerheid en flexibiliteit, precies wat je nodig hebt als je nu een vakantie boekt.

Reis je met Local Hero Travel, dan..

  • ..reis je individueel en weg van de massa
  • ..slaap je in kleinschalige hotels en guesthouses
  • ..krijg je 24/7 assistentie van je ervaren local Hero ter plaatse
  • ..boek je met flexibele reisvoorwaarden
  • ..boek je met financiële garanties via ANVR, SGR en calamiteitenfonds
  • ..heb je snel persoonlijk contact met je local Hero en het team in Nederland

Heb je je reis voor 19 oktober 2020 geboekt? Dan hebben we al persoonlijk contact met je. Hier lees je meer over onze werkwijze rondom jouw (om)geboekte reis. 

Meer informatie? Bel voor advies gerust ons kantoor in Arnhem, of neem via onze website rechtstreeks contact op met de local Hero van je bestemming.