ons ff bellen? -> 026-3030161

Contact

ma t/m vrij 08:45 - 17:00 uur

Reizen in 2022, deze 6 bestemmingen:

Lotte 12 juli 2021 Reistips

Sta je net als wij te trappelen om weer op reis te gaan? Nu er in veel landen een start is gemaakt met vaccineren, hopen wij dat er op korte termijn weer het een en ander mogelijk is. Veel reizigers kunnen niet wachten om weer een nieuwe reis te plannen. Onze local Hero's helpen onze reizigers hier graag bij en adviseren reizigers over de bestemmingen, de lokale regels en mogelijkheden.

Maar waar ga je dan naartoe? Wij hebben een reisbucketlist met 6 bestemmingen voor 2022 gemaakt. Benieuwd? Lees snel dit blog:

#1 Costa Rica

Ongerepte natuur, rust en ruimte. Costa Rica is een paradijs voor natuurliefhebbers. Een derde van het land bestaat uit reservaten en natuurparken. Hike langs vulkanen, door dichte jungle en ontspan op fijne palmstranden. Het land is niet groot, de wegen zijn goed en ideaal voor een een selfdrive én de sfeer is er altijd relaxt. Costa Rica is perfect voor een reis in 2022. Bekijk de Costa Rica rondreizen.

#2 Cuba

Wanneer je aan Cuba denkt, denk je aan zonovergoten palmstranden en azuurblauwe wateren. Niet verkeerd, maar vaak ook druk en grote onpersoonlijke resorthotels. Cuba heeft zoveel meer te bieden, ook weg van de massa. Combineer de afgelegen stranden van duikspot María la Gorda met onbekende koloniale steden als Baracoa. Verken Viñales per fiets en struin door de jungle in National Park Alejandro de Humboldt. Cuba is een prima selfdrive bestemming en je slaapt kleinschalig in de sfeervolste casas, corona-proof. Bekijk de Cuba rondreizen.

#3 Zuid-Afrika

Op safari door de wildparken, dwars door ruige natuur, met je eigen huurauto of in een 4WD met chauffeur. Om je heen niets anders dan uitgestrekte wildernis. Slapen doe je in een tented lodge, verscholen luxe in de Afrikaanse bush. Heb je de Big 5 al gespot? Daarna door naar de majestueuze Drakensbergen en dat top je vervolgens af met de wijnvalleien. Zuid-Afrika werd al door veel mensen bezocht en dat is terecht, maar er is ook verassend veel te zien ver weg van de drukte. De accommodaties zijn kleinschalig en in je auto zit je in je eigen bubbel midden tussen de Afrikaanse natuur. Bekijk de Zuid-Afrika rondreizen.

#4 Georgië

Georgië is een verrassend modern ‘Alpenland’ en ideaal voor reizigers die graag de natuur intrekken. Perfect omdat je er makkelijk afstand kunt houden. Maak een flinke wandeling door hooggelegen alpine bergweiden, proef wijn in de wijnlanden, doorkruis eeuwenoude steden met kerken en kloosters en ga wildkamperen in één van de nationale parken. Deze nog weinig bezochte Kaukasus bestemming is daarnaast ook nog eens goed te bereizen met een eigen huurauto. Bekijk de Georgië rondreizen.

#5 Alaska

De Amerikaanse staat van de machtige gletsjers, hoge bergpieken, dichte wouden en spiegelgladde meren. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de walvissen, orka’s, beren en al het ander wildlife dat je in Alaska kunt aanschouwen. Een selfdrive Alaska rondreis is volop natuur, rust, ruimte én vrijheid. You’re welcome! Bekijk de Alaska rondreizen.

#6 Tanzania

De eerste zonnestralen komen je tent al binnen. Je knippert twee keer met je ogen, is het wel echt? Ja! Je slaapt midden op de steppe in Tanzania. Om je heen hoor je het getjirp van de vogels bij de eerste ochtendgloren. Wat ga je vandaag nog meer spotten? Olifanten, zebra’s, neushoorns? Reis je door Tanzania, dan trek je door de mooiste parken, slaap je in kleinschalige (tented) lodges, maak je gamedrives in je eigen safari voertuig met gids en sluit je af op verlaten stranden als Pangani & Ushongo beach. Niet de goedkoopste bestemming, wel een bijzonder reisavontuur voor jong & oud, ver van de drukte. Bekijk de Tanzania rondreizen.

Terug naar overzicht